Over ons

OVER ONS

Welkom bij Korrekt Wonen!

Korrekt Wonen is al 12 jaar een begrip in Rotterdam en dé schakel tussen vraag en aanbod van woonruimte.
Wij zorgen ervoor dat woningzoekenden een passende woonruimte vinden en verhuurders hun woningen zorgeloos verhuren. Korrekt Wonen is sterk vertegenwoordigd in de agglomeratie van Rotterdam. Zo hebben wij regelmatig diverse woonruimten beschikbaar in alle wijken in en rond Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en Capelle a/d IJssel.

Door het uitgebreide netwerk van Korrekt Wonen en de goede samenwerking met verhuurders, hebben wij een grote doorstroom in ons aanbod van woningen. Het aanbod is altijd up-to-date.
Kwaliteit, snelheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel! Korrekt Wonen kenmerkt zich met name door onze professionele, correcte houding en onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van wonen in en rond Rotterdam. Zo zijn wij op de hoogte van alle regels en wetten met betrekking tot huisvesting in het algemeen en in het bijzonder over wonen in Rotterdam. Hierdoor zijn wij in staat om woningzoekenden en verhuurders vrij vroeg in te lichten en te adviseren over eventuele randvoorwaarden, die de Gemeente Rotterdam stelt aan huurders en verhuurders.

Korrekt Wonen heeft voor ieder budget wel een geschikte woning! Ons aanbod aan woonruimte verschilt daarom ook frequent. Wij verhuren kamers, studio’s, (luxe) appartementen en woningen in en rondom Rotterdam. Zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde woningen hebben wij beschikbaar in ons woningaanbod. Op deze website treft u dan ook ons huidige aanbod aan beschikbare woonruimte.

Heeft u nog vragen of wilt u een woning bezichtigen? Bel ons en/of maak direct een afspraak voor een bezichtiging.

Wilt u een woning verhuren? Dan kunt u eveneens contact met ons opnemen op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wij staan graag voor u klaar!

Onze contactgegevens

Korrekt Wonen
Rusthoflaan 108 A
3034 XP Rotterdam

Telefoon : 010 466 90 10
E-mail info@korrektwonen.nl
Rekeningnummer : NL45INGB0008092114 (ING BANK)
IBAN code : NL45INGB0008092114
BIC/SWIFT code : INGBNL2A
KvK-nr. : 66886791

INSCHRIJVEN BIJ KORREKTWONEN

  • Altijd het nieuwste aanbod van huizen
  • Direct contact opnemen
  • Mogelijkheid tot het inzien van een woning of bedrijfspand
  • Persoonlijk contact
  • Geen wachtlijst
  • Onbeperkt bezichtigen
  • No cure no pay

NU INSCHRIJVEN