Over ons

OVER ONS

Welkom bij Korrekt Wonen! Korrekt Wonen is al 12 jaar een begrip in Rotterdam e.o. en de schakel tussen vraag en aanbod van woonruimte.
Wij zorgen ervoor dat woningzoekenden een passende woonruimte vinden en verhuurders hun woningen zorgeloos kunnen verhuren. Korrekt Wonen is voornamelijk sterk vertegenwoordigd in de agglomeratie van Rotterdam. Zo hebben wij regelmatig diverse woonruimten in en rond Rotterdam. U mag dan o.a. denken aan alle wijken in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en Capelle a/d IJssel.

Door het uitgebreid netwerk van Korrekt Wonen en de goede samenwerking met verhuurders, kent ons aanbod aan woningen een grote doorstroom. Het aanbod is daarom vaak up-to-date en voorzien van de correcte informatie.
Kwaliteit, snelheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel! Korrekt Wonen kenmerkt zich met name door de professionele en correcte houding en de specifieke kennis en ervaringen op het gebied van wonen in en rond Rotterdam. Zo zijn wij ook op de hoogte van alle regels en wetten met betrekking tot huisvesting in het algemeen en in het bijzonder over wonen in Rotterdam. Hierdoor zijn wij in staat om woningzoekenden en verhuurders vrij vroeg in te lichten en te adviseren over eventuele randvoorwaarden, die de Gemeente Rotterdam stelt aan huurders en verhuurders.

Korrekt Wonen heeft veelal voor ieder budget wel een geschikte woning! Ons aanbod aan woonruimten verschilt daarom ook frequent. Wij verhuren kamers, studio’s, (luxe) appartementen en woningen in en rondom Rotterdam. Zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde woningen hebben wij beschikbaar in ons woningenaanbod. Op deze website treft u dan ook ons huidig aanbod aan beschikbare woonruimte.

Heeft u nog vragen? Wilt u een woning bezichtigen? Belt u ons dan en maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u een woning verhuren? Dan kunt u eveneens contact met ons opnemen op onderstaand telefoonnummer of emailadres. Wij staan graag voor u klaar!

Onze contactgegevens

Korrekt Wonen
Rusthoflaan 108 A
3034 XP Rotterdam

Telefoon : 010 466 90 10
Mobiel : 06 435 94 327
E-mail : info@korrektwonen.nl
Bank : 1263818 (ING BANK)
IBAN code : NL17INGB0001263818
BIC/SWIFT code : INGBNL2A
KvK-nr. : 24368773

INSCHRIJVEN BIJ KORREKTWONEN

  • Altijd het nieuwste aanbod huizen
  • Direct contact opnemen
  • Mogelijkheid tot het inzien van een woning of bedrijfspand
  • Persoonlijk contact
  • Geen wachtlijst
  • Onbeperkt bezichtigen
  • No cure no pay

NU INSCHRIJVEN